blog hiburan informasi kababoom

  • Breaking News

    Sunday, July 16, 2017

    LAGU SENTIMENTAL THAILAND YANG PASTI MENGALIRKAN AIRMATA

    Pernah tonton filem Thailand Suck Seed? Filem komedi muzikal ini ada banyak lagu - lagu best dan jalan ceritanya sudah tentu la best juga. Ia mengisahkan sekumpulan anak muda yang berusaha gigih untuk menubuhkan muzik dan macam-macam liku kehidupan telah mereka lalui. Dalam banyak-banyak lagu di dalam filem ini, GV paling suka lagu Numtah nyanyian kumpulan Big Ass. Lagu ini berkisahkan hati yang terluka dan menangis kerana putus cinta. Muzik video di bawah adalah adegan asal di dalam filem ini. Jom layan.
    Muzik Video Numtah oleh Big Ass
    You Tube Channel


    Pelakon Utama Filem SuckSeed 
    Jirayu La-Ongmanee

    4 comments:

    1. bro GV ada nangis tak dengar lagu nie..

      ReplyDelete
      Replies
      1. mestilah ada bro Mr Hanafi. Intro muzik lagu ni pun dah best. lagu ni ada jiwa. bila baca lirik translate lagu ni makin bertambah feelv pula jadiya. GV ni jiwa sensitif dan mudah tersentuh. hihi. Tapi GV faham, lain orang lain interpretasinya. :)

        Delete
    2. Takut nak dengar nanti mama nangis sapa nk pujuk huhuu

      ReplyDelete
      Replies
      1. hihi...redah jew mama.hihi. tapi lagu ni mmg sedih. huhu.

        Delete

    Terima Kasih Sudi Baca & Komen. Nanti Saya Akan Singgah Blog Anda Pula. Semoga Semua Murah Rezeki & Berbahagia Selalu. InsyaAllah. Aamin. :D

    Popular Posts

    Waktu Solat

    Follow by Email

    Blogged.my

    Iklan Babab

    Powered by Blogger.