GALAKSI VIRAL

BLOG HIBURAN INFORMASI KABABOOM

Khamis, 3 Ogos 2017

PENCARIAN BLOGLIST 2017


DESKRIPSI GAMBAR

SILA KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOIN. :)

9 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kalau ada rezeki, syukur alhamdullilah kak Perdu. hihi.Terima kasih kak Perdu. :D

      Padam
  2. Sy klik banner tu sbb nk tahu, sblm ni selalu dengar ada benda2 mcmni, sejujurnya sy taktahu pun apa semua ni, maklumlah sy ni newbie...kadang2 ada contest yg org buat mcmni, kadang2 sbb nk cari kawan2 blog secara xlangsung menaikkan pageviews n follower, dan dgn pelbagai tujuan lain lg kan?..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy terjumpa entri ni kat google td, xperasan pulak entri ni kat blog sy sbb GV byk post lagu ziana zain..

      Padam
    2. Ya betul tu Mr Cahaya. Tujuan utama masa Giveaway selain nak dapat hadiah kalu ada rezeki, huhu, juga boleh tambah kawan blogger baru dan mungkin dapat naikkan pageviews dan followers. Masa nilah kita dapat kenal blogger yang aktif dan boleh pelajari macam2x daripada mereka mengenai dunia blog ini. hihi. GV mmg ada banyak post lagu Ziana. Rasa dekat 94 post. huhu. lepas tu nampak ada Giveaway. Jadi GV cuba try masuk. huhu.

      Padam
    3. Teringin jugak nk join tp sy x konsisten bukak blog ni..rasa nk layan, rajin la sy bukak blog, masa malas mmg malas lah jawabnya..lagipun buat masa ni dah ada GV sorang yg rajin komen kat blog sy pun dah cukup memeriahkan entri sy rasanya..hahaha..tapi masa akan dtg nnti mungkin sy cuba join kot, tgk keadaan dulu..

      94 entri psal ziana?patut la banyak sangatttt..huhu

      Padam
    4. Okey jew Mr Cahaya. Hihihi. GV pun nak ucapkan terima kasih kat Mr Cahaya sebab banyak komen kat blog GV ni. GV sangat menghargainya. Terima kasih ya. hihi. aah, 94 lirik lagu je. senang kalu nak cari lirik lagu ziana, semuanya ada kat satu tempat je. hihi. :D

      Padam

Terima Kasih Sudi Baca & Komen. Nanti Saya Akan Singgah Blog Anda Pula. Semoga Semua Murah Rezeki & Berbahagia Selalu. InsyaAllah. Aamin. :D

SILA KLIK GAMBAR UNTUK BACA ARTIKEL MELETOP INI