Wednesday, February 1, 2017

BLOG BARU VIRAL MALATOP 2017

Hari ni 1 Feb 2017. Ini adalah my 1st post utk my second blog. My 1st blog dulu nama Blog Leo Pluto. Hope blog kedua ni lebih bagus, hebat dan konsisten daripada yg pertama. hihi. Fokus blog ini adalah utk menceritakan isu2x berkaitan planet, kesihatan, hiburan, sejarah tamadun dunia, makanan, filem dan anime. Hope impian i nak terbitkan novel suatu hari nanti akan tercapai juga. Teringin juga nak menang Anugerah Juara Lagu atau Lagu Terbaik AIM ke. Living in my dream sgt kan. Hihi. I juga berharap semoga dapat jadikan blog ni sebagai blog sumber ilmu pengetahuan yg bermanfaat dan menyenangi para pembacanya. Kalu sesapa nak baca blog lama i boleh jew pergi ke link ini >>> Blog Leo Pluto . Blog GalaksiViral ni boleh kata blog back up i juga la. Okey, tu jew kata pengenalan daripada i. Byeee.

My 2nd Official Blog 2017

My 1st Official Blog 2016


Galaksi Viral 

6 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih dan saya amat menghargainya. :D

      Delete
  2. All the best.. semoga yang diimpikan dapat digapai..
    Singgah sini dan follow..
    Thanks singgah blog saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. InsyaAllah. Amin. Tgh berusaha utk melakukan yg terbaik. Huhu. Terima kasih kerana singgah blog saya juga. :)

      Delete
  3. Terima kasih singgah di blog aizamia3.
    Moga apa yang diimpikan menjadi kenyataan dan moga dipermudahkanNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2x. Terima kasih juga kerana sudi singgah dan komen kat blog ini. InsyaAllah.Sama2x la kita doakan terbaik utk semua. :)

      Delete

Terima Kasih Sudi Baca & Komen. Nanti Saya Akan Singgah Blog Anda Pula. Semoga Semua Murah Rezeki & Berbahagia Selalu. InsyaAllah. Aamin. :D

Artikel Terbaru Galaksi Viral

Recent Posts Widget