PENAFIAN

PENAFIAN : 
Blog ini adalah blog hakmilik peribadi Galaksi Viral yang fokus kepada isu hiburan dan informasi variasi. Segala entri/pos/video/gambar/artikel yang dipaparkan di dalam blog ini adalah hasil kajian daripada pemilik blog ini berdasarkan info yang diperolehi daripada pelbagai sumber maklumat bercetak dan juga di atas talian internet. 

Maklumat info blog ini mungkin terdiri daripada info berasaskan fakta dan juga mungkin info kurang sahih di luar pengetahuan pemilik blog itu sendiri. Oleh itu, pemilik blog tidak bertanggungjawab ke atas segala kerugian atau kehilangan yang mungkin dikatakan berpunca daripada blog ini kerana info di dalam blog ini adalah untuk tujuan rujukan umum sahaja. 

Nama artis/selebriti/kenamaan yang disebut di dalam blog ini adalah cadangan semata-mata dan ianya tidak semestinya kekal. Gambar dan informasi hak milik tertentu yang terdapat di dalam blog ini digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. 

Pemilik blog juga  tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika ianya dinyatakan. 

Pemilik blog juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada informasi berkenaan ataupun mencabuli hak milik mana-mana pihak. 

Pendapat di dalam artikel blog ini juga tidak semestinya kekal dan boleh diubah mengikut kesesuaian artikel berkenaan. 

Jika ada pihak yang ingin terbitkan semula artikel asal di dalam blog ini, anda mestilah sertakan sumber kredit kepada blog ini dengan keizinan pemilik blog. 

Jika ada apa-apa artikel yang diterbitkan di dalam blog ini telah menyinggung perasaan mana-mana pihak individu, komuniti, masyarakat, organisasi, agensi atau parti tertentu, terlebih dahulu pemilik blog ingin meminta maaf. 

Jika ada sebarang persoalan berkaitan blog ini, anda boleh hubungi di sini >  CONTACT US

2 comments:

Terima Kasih Sudi Baca & Komen. Nanti Saya Akan Singgah Blog Anda Pula. Semoga Semua Murah Rezeki & Berbahagia Selalu. InsyaAllah. Aamin. :D