Sunday, July 16, 2017

LAGU SENTIMENTAL THAILAND YANG PASTI MENGALIRKAN AIRMATA

Pernah tonton filem Thailand Suck Seed? Filem komedi muzikal ini ada banyak lagu - lagu best dan jalan ceritanya sudah tentu la best juga. Ia mengisahkan sekumpulan anak muda yang berusaha gigih untuk menubuhkan muzik dan macam-macam liku kehidupan telah mereka lalui. Dalam banyak-banyak lagu di dalam filem ini, GV paling suka lagu Numtah nyanyian kumpulan Big Ass. Lagu ini berkisahkan hati yang terluka dan menangis kerana putus cinta. Muzik video di bawah adalah adegan asal di dalam filem ini. Jom layan.
Muzik Video Numtah oleh Big Ass
You Tube Channel


Pelakon Utama Filem SuckSeed 
Jirayu La-Ongmanee

4 comments:

  1. bro GV ada nangis tak dengar lagu nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah ada bro Mr Hanafi. Intro muzik lagu ni pun dah best. lagu ni ada jiwa. bila baca lirik translate lagu ni makin bertambah feelv pula jadiya. GV ni jiwa sensitif dan mudah tersentuh. hihi. Tapi GV faham, lain orang lain interpretasinya. :)

      Delete
  2. Takut nak dengar nanti mama nangis sapa nk pujuk huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...redah jew mama.hihi. tapi lagu ni mmg sedih. huhu.

      Delete

Terima Kasih Sudi Baca & Komen. Nanti Saya Akan Singgah Blog Anda Pula. Semoga Semua Murah Rezeki & Berbahagia Selalu. InsyaAllah. Aamin. :D

Artikel Terbaru Galaksi Viral

Recent Posts Widget